MrSkin-Cams Girls, Free Cams, 24/7

Vanliga frågor

Välkommen till vår sektion med vanliga frågor på MrSkin-Cams. Vårt kundtjänstteam har sammanställt ett antal av de vanligaste frågorna. Om du inte finner ett svar på din fråga eller ditt problem, vänligen kontakta vår kundtjänst för omedelbart svar.
Välj en kategori nedan:Webbplatsen MrSkin-Cams

How can I find a performer?

There are a lot of ways to browse and search for a performer. If you know the name of the performer you're interested in, just type it into the search box and click the search button. If the name isn’t an exact match to a performer, we'll give you a list of the closest matches.

If you are looking for a certain type of performer, you can enter in any keywords into the search box to search performer descriptions.

The most detailed way of searching for a performer is our Advanced Search. Just click the Search link on the navigation bar at the top of the page, and you will be able to search on just about anything you can think of. Select as many or as few of the characteristics as you would like and we’ll display all the performers that match your selection, starting with the closest matches. If you’re looking for an exact match, check the “Exact matches only” box to the right of the Search button before submitting your search.

Är alla videor live?

Alla videochattar har direktsänd video såvida de inte är märkta som förinspelade. Genom livechattarna kan du tala och interagera direkt med modellen. Förinspelade videor kan vara tidigare kamerasessioner eller andra uppträdanden som modellen i fråga har spelat in, och de spelas när modellen inte är online. Du kommer att kunna se videon i fråga men utan chatt eller interaktion med modellen.

Hur fungerar videochatten?

Modellen använder en webbkamera. När du loggar in på chatten, kan du se vad modellen gör i realtid. För att kunna se chatten måste du ha insticksprogrammet för Flash för din webbläsare. Detta är ett relativt enkelt program, så om du inte redan har det, bör det vara enkelt att installera. Om du har programmet, bör det ge en utmärkt videouppspelning.

Samtidigt som du kan se modellen kan du även chatta fram och tillbaka med henne eller honom. En del modeller använder en mikrofon för ljud, och dessa modeller kan tala med dig!

Hur talar jag med modellen?

När du går in i en modells fulla chatt, ser du videon till vänster, en stor chattruta till höger och en liten ruta längst ned där du skriver ditt meddelande. Om du vill tala med modellen, skriv i den lilla rutan och tryck sedan antingen på knappen "Skicka" eller på din returtangent för att skicka meddelandet. Ditt meddelande kommer då att synas i chattrutan. När modellen svarar dig, kommer även modellens svar att visas i chattrutan.

Du kan också delta i röstchatt med modeller som har valt att erbjuda detta via vårt konfidentiella telefonsystem (Observera att inte alla modeller har alternativet aktiverat). Du måste befinna dig i en exklusiv chattsession med modellen för att använda tjänsten. De flesta modellerna som har röstchatt aktiverat, har en ikon som visar att de erbjuder tjänsten på hemsidan. Du kan också fråga modellen om telefonchatt är ett alternativ och om de är villiga att aktivera funktionen för dig.

Hur lämnar jag chatten?

När du är redo att lämna chatten, kan du antingen klicka på knappen "Koppla ned" längst upp på sidan eller helt enkelt besöka en annan sida i navigeringsfältet högst upp på sidan. Debiteringen kommer omedelbart att avbrytas när du gör detta. När din privata session är avslutad ges du möjlighet att betygsätta modellen. Du kan lämna kommentarer samt ge information om omdömet baserat på din session.

Vad händer om en modell inte gör vad jag ber den om?

Det är detta som gästchatten är till för! Modellerna är inte skyldiga att göra något som du ber dem om, även om de flesta är villiga och glada över att ge dig en show. Gästchatten är det perfekta stället att ta reda på vad modellen är villig eller ovillig att göra. Det här är verkliga personer som sänder från sina egna hem, och de har alla olika smaker och preferenser.

Om du vill veta vad en modell är villig att göra för dig, fråga dem i gästchatten. Om de inte vill göra det, kan du alltid hitta en annan modell. Vi har många olika modeller med olika specialiteter och intressen, så det bör finnas åtminstone någon modell som motsvarar dina särskilda önskemål!

Vad är högupplöst video (HD-video)?

Högupplöst video eller "HD-video" är en typ av videoflöde med högre upplösning och större bild. Om du har bredbandsanslutning, som exempelvis kabel eller DSL, är detta ytterligare något som du kan njuta av på MrSkin-Cams! När du ser ikonen HD  vid sidan av en modells namn, visar detta att modellen i fråga strömmar i högupplöst video.

Om du föredrar att se den mindre videon när en modell sänder i HD, kan du klicka på "Small" eller "Medium"-ikonen i kamerans alternativmenyn längst ner i din chatt.

Vad händer om min anslutning systematiskt avbryts under blocksessionen?

Om antingen din eller modellens anslutning avbryts, var god återanslut till sessionen inom 2 timmar från sessionens början. Minutpriset kommer inte att påverkas av avbrottet. Kontakta kundstöd om du inte lyckas återansluta. Om du avsiktligt avbryter anslutningen innan blocksessionen avslutats eller inte försöker återansluta om ett problem uppstår, kommer du att debiteras för sessionen enligt överenskommelse. Vi kan även ta bort din möjlighet till framtida köp av blocksessioner.

Hur länge kan jag maximalt erhålla det rabatterade priset?

En blocksession kan fortsätta efter den bestämda tidsperioden så länge modellen är tillgänglig. Du kommer i så fall att erhålla det rabatterade priset för hela sessionen.

Varför finns inte blocksessioner tillgängliga?

Blocksessioner finns tillgängliga endast om din dagliga gräns tillåter detta och modellen har valt att erbjuda blocksessioner. Om du redan har använt en del av din dagliga gräns, kan du endast välja blocksessioner som inte leder till att din fastställda gräns överskrids.

Ditt konto på MrSkin-Cams

Vilka olika typer av gratis medlemskap finns det (om tillgängligt)?

Om tillgängligt krävs det endast en e-postadress för att registrera dig för ett gratis medlemskap och börja chatta med några av våra modeller. Men gratis premium-medlemskap med ett kreditkort sparat är alltid tillgängligt och ger en bättre webbplatsupplevelse.

Med ett premium-medlemskap kommer du att kunna chatta med valfri modell och får även andra förmåner som:

  • Starta privata sessioner med modeller
  • Betygsätt modeller
  • E-posta modeller
  • Lägg till modeller som favoriter
  • Få påminnelser när dina favoritmodeller är online

Vad används visningsnamnet till?

Du ombeds att skapa ett visningsnamn när du registrerar dig. Visningsnamnet används som namn i chattarna och på andra delar av webbplatsen. Du kan när som helst ändra ditt visningsnamn på din profilsida.

Hur fungerar favoriterna?

Du kan spara en lista över dina favoritmodeller i sektionen Mitt konto på webbplatsen. Dina favoritmodeller visas alltid i början av din sortering och MrSkin-Camss hemsida när modellen är live. Du får även enkel tillgång och kan visa alla dina favoriter på sidan Mitt konto.

Kan jag bli meddelad när mina favoriter är online?

MrSkin-Cams kan skicka textmeddelanden eller uppdatera ett personligt RSS-flöde när dina favoriter startar livestreaming.

För att få automatiska textmeddelanden, gå till sidan "Mina favoriter" och följ anvisningarna under "Mobilaviseringar.” När du har verifierat ditt nummer väljer du bara "SMS när jag är online" under modellerna på sidan "Mina favoriter" eller klickar på "Få avisering när jag är Online" på någon modells profil för att börja ta emot textmeddelanden. Texttjänsten är gratis, men operatörskostnader kan tillkomma. Kontrollera ditt abonnemang innan du registrerar dig. För att avbryta textmeddelanden klickar du bara på "Avbryt SMS-aviseringar" bredvid ditt telefonnummer.

Om du använder en RSS-läsare, MrSkin-Cams gör det enkelt att se när dina favoriter startar streamingen. Följ anvisningarna under "RSS-aviseringar.” Ditt flöde uppdateras när en av dina favoriter går online. Flödet kommer automatiskt att inkludera alla modeller som du lägger till som favorit i framtiden.

Hur får jag mitt lösenord skickat till mig?

Om du glömmer ditt lösenord, kan vi hjälpa dig att återställa ditt lösenord via e-post. Klicka här och fyll i den e-postadress du använde för att registrera kontot. Vi skapar sedan en länk till dig och skickar den direkt till din registrerade e-postadress med instruktioner om hur du återställer ditt lösenord. Observera att länken bara är giltig i en timme, så var noga med att kolla din e-post och återställ ditt lösenord direkt. Ibland skickas e-postmeddelanden felaktigt till skräppostmappen. Lägg till @mrskin-cams.com till din lista över godkända avsändare för att se till att våra meddelanden levereras till din inkorg.

Du kan också klicka på länken "Glömt ditt lösenord?” under Login-rutan längst upp till höger på sidan för att starta processen för att återställa lösenordet.

Hur uppdaterar jag mina kontaktuppgifter?

För att uppdatera ditt smeknamn, dina kontaktuppgifter, din dagliga gräns eller din personliga profil, klicka här.

Hur ändrar jag mitt lösenord?

För att ändra ditt lösenord måste du först logga in och sedan gå till sidan Ändra lösenord. Vi kommer att be dig att verifiera e-postadressen dit vi kommer att skicka dig instruktioner för att återställa ditt lösenord.

Hur fungerar den dagliga gränsen?

Alla användare börjar med en daglig gräns som de kan använda i fulla videochattar på MrSkin-Cams. När du når din valda gräns för dagen, kommer den chatt som du befinner dig i att stängas, och du kommer inte att kunna logga in igen förrän nästa dag. Du kan hursomhelst höja eller sänka denna gräns om du uppfyller vissa villkor. Alla belopp är i amerikanska dollar.

Om du vill begränsa din tid i chatten, kan du sänka din gräns till så lite som 25 amerikanska dollar per dag. Varje begäran om att sänka din gräns kommer att ske automatiskt.

Om du vill kunna spendera mer tid i chatten varje dag, kan du begära en höjning av gränsen från kundtjänst. Därefter kommer vår kundtjänstpersonal att behandla din begäran för ett godkännande och skicka dig ett svar. Om du vill kunna spendera mer än 300 amerikanska dollar per dag, var god kontakta supportteam@mrskin-cams.com direkt. I vissa fall kan du bli ombedd att skicka oss ett undertecknat godkännandeformulär via fax eller e-post för att godkänna den begärda gränshöjningen.

Vem kontaktar jag om jag behöver hjälp?

För alla frågor som inte besvaras här, kontakta kundtjänst.

Hur avslutar jag mitt konto?

MrSkin-Camss grundläggande tjänster är kostnadsfria och vi tar inte heller ut någon månadsavgift. Om du ändå vill avsluta ditt konto, kan du besöka vår sida för kontoavslutning.

Teknisk support

Behöver jag ett insticksprogram eller någon speciell programvara?

Ja, du behöver den senaste Adobes Flash Player-pluginen för att visa chatt och video. Flash fungerar i nästan alla webbläsare och webbläsarversioner. Du kanske redan har Flash installerat i din webbläsare. Du kan testa detta genom att öppna gästchatten. Om sidan laddas kan du se alla våra tjänster. Om du inte har Flash, blir du ombedd att ladda ner det från den här sidan. Klicka på Ja-knappen och följ anvisningarna. Du kan också ladda ner Flash plugin-modulen här för din dator. Om du vill visa chatt och video på din mobilenhet måste din mobilenhet ha inbyggt stöd för Flash. Om du har problem med Flash eller att använda chatten och/eller videon kontakt support.

Vi rekommenderar också att du aktiverar JavaScript i din webbläsare. Detta kommer att möjliggöra en bättre användarupplevelse när du surfar på vår webbplats. JavaScript är som standard aktiverat i de flesta webbläsare. Om du har inaktiverat JavaScript kan du aktivera det igen i dina webbläsarinställningar.

För att aktivera JavaScript i Chrome (version 47+), gå till menyn Chrome (övre högra hörnet) —> Inställningar. Rulla ner till botten och klicka på "Visa avancerade inställningar." Under "Sekretess" klickar du på knappen "Innehållsinställningar". Under "JavaScript" väljer du "Låt inte någon webbplats köra JavaScript.” För att aktivera JavaScript i IE11, gå till Verktyg -> Internetalternativ. Välj fliken "Säkerhet" och klicka på knappen "Anpassad nivå". Rulla ner till kategorin "Kör skript" och se till att alternativknappen ”Aktivera” är markerad. I Firefox (version 43+), är JavaScript alltid aktiverat.

De flesta mobila webbläsare aktiverar JavaScript som standard, men det kan konfigureras i webbläsarinställningarna. För att aktivera JavaScript i Safari på iOS öppnar du appen Inställningar och trycker sedan på "Safari". Rulla till botten och tryck på "Avancerat". Tryck på knappen märkt "JavaScript". För att aktivera JavaScript i Chrome på Android, öppna appen Chrome, tryck sedan på menyknappen. Tryck på "Inställningar" och rulla sedan ner till avsnittet "Avancerat" och tryck på "Innehållsinställningar". Tryck på kryssrutan märkt "Aktivera JavaScript" för att aktivera JavaScript.

Hur avslutar jag min videochattsession?

Du kan avsluta chatten och stoppa debiteringen genom att stänga fönstret på din webbläsare eller klicka på knappen Avbryt i chattfönstret.

Vad händer om min anslutning avbryts under en show?

Om chatten stängs, kommer debiteringen att avbrytas. Om det var ett tekniskt problem på din sida, bör du kunna öppna din webbläsare på nytt och logga in på chatten igen. Din anslutning kommer även att avbrytas om modellen lämnar chatten. Modeller har möjlighet att stänga av otrevliga användare från sin chatt. Avstängningen är permanent för modellen i fråga.

Frågor om integritet

Är mina uppgifter säkra hos er?

Vårt registreringsformulär samt alla formulär på vår webbplats där du anger kreditkortsuppgifter är helt och hållet säkra och skickas via SSL (Secure Socket Layer), en typ av säkert krypterad kommunikation som sker mellan din dator och bankens system. Ingen annan har tillgång till dina uppgifter än MrSkin-Camss utbildade personal.

Vi kommer inte att sälja, byta bort eller lämna ut dina uppgifter till tredje parter.

MrSkin-Camss personal kommer aldrig att be om dina konto- eller kreditkortsuppgifter i ett chattrum. Du ska ALDRIG lämna ut sådan information till modeller eller andra besökare i chattrummen. Modellerna har inte tillgång till dina konto- eller betalningsuppgifter. Om ett problem uppstår med ditt konto, kommer vi alltid att be dig kontakta oss eller vårt betalföretag personligen. Namnet på ditt betalföretag visas alltid när du besöker någon avgiftsbelagd del av webbplatsen.

Om en modell eller någon annan person ber dig om känslig information via chatt eller e-post, var god kontakta oss omedelbart om detta, då detta strider mot vår policy.

Vad gör ni med mina kontaktuppgifter?

Vi behöver dina adressuppgifter i början för att validera dina kreditkortsuppgifter. Vi ber dig hålla dessa uppgifter uppdaterade, så att din användning av webbplatsen inte avbryts. Vi lämnar inte ut dessa uppgifter till någon och kommer att använda dem för att kontakta dig endast i nödfall.

Varför behöver ni min e-postadress?

Din e-postadress används som ditt inloggningsnamn på webbplatsen. Vi använder din adress även för att skicka dig dina kontouppgifter, som exempelvis ditt smeknamn eller lösenord. Eventuella ändringar som du gör i ditt konto, liksom nyhetsbrev eller särskilda erbjudanden om webbplatsen, kan skickas till din registrerade e-postadress.

Din e-postadress visas inte på webbplatsen, och våra modeller känner inte till din adress. Din e-postadress kommer inte att säljas eller lämnas ut till tredje parter. Vi kommer endast att använda din e-postadress för att kontakta dig angående ditt konto på MrSkin-Cams. Om du vid något tillfälle inte längre vill erhålla nyhetsbrev från oss via e-post, kan du klicka på den borttagningslänk som finns i e-postmeddelandet.

Behöver du mer hjälp?

Live-support

Klicka här för att chatta med vår kundsupport.

Per telefon

US: (866) 941-3982
Telefonnummer till kundsupport i andra länder