MrSkin-Cams Girls, Free Cams, 24/7

Veelgestelde vragen

Welkom bij de veelgestelde vragen van MrSkin-Cams. Onze klantenservice heeft een aantal van de meest gestelde vragen samengebracht. Als je geen antwoord op een van je vragen of zorgen kunt vinden, neem dan contact op met onze klantenservice om meteen antwoord te krijgen.
Kies uit een van onderstaande categorieën:De MrSkin-Cams-site

How can I find a performer?

There are a lot of ways to browse and search for a performer. If you know the name of the performer you're interested in, just type it into the search box and click the search button. If the name isn’t an exact match to a performer, we'll give you a list of the closest matches.

If you are looking for a certain type of performer, you can enter in any keywords into the search box to search performer descriptions.

The most detailed way of searching for a performer is our Advanced Search. Just click the Search link on the navigation bar at the top of the page, and you will be able to search on just about anything you can think of. Select as many or as few of the characteristics as you would like and we’ll display all the performers that match your selection, starting with the closest matches. If you’re looking for an exact match, check the “Exact matches only” box to the right of the Search button before submitting your search.

Zijn alle video's live?

Alle videochats worden voorzien van live video, tenzij is aangegeven dat ze vooraf zijn opgenomen. Met de live chats kun je met de acteur/actrice communiceren. Vooraf opgenomen video's kunnen eerdere camsessies of eerdere shows van de acteur/actrice zijn die door hem of haar zijn opgenomen zijn. Je kunt de video bekijken, maar je kunt niet gaan chatten of anderszins communiceren met de acteur/actrice.

Hoe werkt de videochat?

De acteur/actrice heeft een cameraopstelling aan zijn of haar kant. Wanneer je inlogt om te gaan chatten, kun je rechtstreeks zien wat de acteur/actrice aan het doen is. Om de chat te bekijken, moet je de Flash plug-in voor jouw browser hebben. Dat is een vrij eenvoudig programma. Als je het niet hebt, is het vrij eenvoudig te installeren. Als je het wel hebt, zou het voor een storingsvrije videostreaming moeten zorgen.

Omdat je op hetzelfde moment de acteur of actrice ziet, kun je ook met hem of haar heen en weer chatten. Sommige acteurs/actrices hebben een microfoon geïnstalleerd om met je te kunnen praten!

Hoe spreek ik de met de acteur/actrice?

Wanneer je de volledige chat van een acteur/actrice betreedt, zie je de video aan de linkerkant, een groot chatvak aan de rechterkant en een klein vak aan de onderkant voor het intikken van je bericht. Om met de acteur/actrice te praten, tik je het bericht in het kleine vak en druk je of op de toets "versturen" of de entertoets om je bericht te versturen. Je bericht verschijnt in het chatvak. Wanneer de acteur/actrice je antwoordt, zie je tevens in het vak wat hij of zij je geantwoord heeft. .

Je kunt ook deelnemen aan voice-to-voice-chat met performers die ervoor hebben gekozen om deze optie te bieden via ons betrouwbare telefoonsysteem (Merk op dat niet alle performers deze optie hebben ingeschakeld). Je moet je in een exclusieve chatsessie met de performer bevinden om deze dienst te gebruiken. De meeste performers die voice-to-voice-chat hebben ingeschakeld zullen een pictogram tonen op de homepage dat aangeeft dat ze deze service bieden. Je kunt de uitvoerder ook vragen of telefoonchat een optie is en of ze bereid zijn om de functie in te schakelen voor je.

Hoe verlaat ik de chat?

Wanneer je de chat wilt verlaten, kun je ofwel op de toets "verbreken" aan de bovenkant van de pagina klikken of kiezen om een andere pagina op de site te bezoeken behulp van de navigatiebalk aan de bovenkant van de pagina. De facturering zal eindigen zodra je dit hebt gedaan. Aan het einde van je privésessie, krijg je de mogelijkheid om de performer te beoordelen. Je kunt ook reacties en een recensie achterlaten op basis van je sessie.

Wat als een acteur/actrice niet doet wat ik vraag?

Daar is de gastenchat voor! Acteurs/actrices zijn niet verplicht om alles te doen wat je vraagt, maar de meesten zijn bereid om graag voor je op te treden. De gastenchat is de perfecte plek om te ontdekken wat de acteur/actrice wel of niet doet. Dit zijn echte mensen die vanaf hun huis uitzenden en die verschillende dingen leuk en niet leuk vinden.

Als je erachter wilt komen wat een acteur/actrice voor je wil doen, kun je ze dat in de gastenchat vragen. Als ze iets niet willen doen, kun je altijd op zoek gaan naar een andere performer. We hebben veel verschillende acteurs/actrices met verschillende specialiteiten en interesses, dus er is er altijd wel iemand die bij jouw speciale wensen past!

Wat is hoge definitie (HD) video?

Hoge definitie video, of "HD" is een grotere videostream met hogere resolutie. Als je over een breedbandverbinding beschikt, zoals kabel of DSL, is dit nog een voorziening waarvan je kunt profiteren op MrSkin-Cams! Wanneer je het pictogram HD naast de naam van een acteur/actrice ziet, geeft dit aan dat deze HD-video streamt.

Als je liever de kleinere video wilt zien wanneer een performer in HD streamt, kun je klikken op het icoontje "Klein" of "Middengroot" in het menu cam-opties aan de onderkant van je chatsessie.

Wat gebeurt er als de verbinding met het systeem tijdens een bloksessie wordt verbroken?

Als jij of de acteur/actrice de verbinding verliest, maak dan opnieuw verbinding met de sessie binnen 2 uur na de start van de sessie. De prijs per minuut wordt niet door de onderbreking beïnvloed.Als je de verbinding niet opnieuw tot stand kunt brengen, neem dan contact op met de klantenservice. Als je de verbinding met opzet hebt verbroken voordat de bloksessie beëindigd is, of na een onderbreking niet opnieuw verbinding probeert te maken, worden de kosten voor de sessie in rekening gebracht, zoals afgesproken. We kunnen ook je mogelijkheid voor het aanschaffen van toekomstige bloksessies verwijderen.

Wat is de maximale hoeveelheid tijd dat ik het kortingstarief kan ontvangen?

Een bloksessie kan doorgaan na de toegewezen tijdsperiode, zolang de acteur/actrice beschikbaar is. In dat geval ontvang je de korting voor de hele sessie.

Waarom zijn er geen bloksessies beschikbaar?

Bloksessies zijn alleen beschikbaar wanneer je dagelijkse limiet dit toestaat, en de acteur/actrice ervoor heeft gekozen ze aan te bieden. Als je een deel van je dagelijkse limiet hebt verbruikt, kun je alleen bloksessies kiezen die je ingestelde limiet niet overschrijden.

Uw MrSkin-Cams-account

Wat zijn de verschillende soorten gratis lidmaatschappen, indien beschikbaar?

Indien beschikbaar, hoef je alleen een e-mailadres aan te melden voor een gratis lidmaatschap en kun je beginnen met chatten met enkele van onze performers. Echter, gratis premium lidmaatschappen door een creditcard in ons bestand te registreren zijn altijd beschikbaar, wat je site-ervaring verbetert.

Met een premium lidmaatschap kun je met elke performer chatten en krijg je andere voordelen, zoals:

  • In privésessies kunnen met performers
  • Performers beoordelen
  • Performers e-mailen
  • Performers toevoegen als favoriet
  • Meldingen ontvangen wanneer je favoriete performers online zijn

Waar wordt de schermnaam voor gebruikt?

Er zal je worden gevraagd om een schermnaam te maken wanneer je je aanmeldt. De schermnaam wordt gebruikt in de chats en op andere delen van de site. Je kunt je schermnaam op elk moment wijzigen op je profielpagina.

Hoe werken de Favorieten?

In het gedeelte Mijn Account van de site, kun je een lijst van je favoriete acteurs/actrices bijhouden. Je favoriete performers zullen altijd verschijnen aan de bovenkant van je lijst en de MrSkin-Cams-homepage wanneer de performer live is. Je kunt ook eenvoudig toegang krijgen en al je favorieten zien op je Mijn Account-pagina.

Kan ik worden gewaarschuwd wanneer mijn favorieten zijn online?

Je kunt MrSkin-Cams vragen je tekstberichten sturen of je te waarschuwen via een persoonlijke RSS feed wanneer je favoriete performer een livestream start.

Om tekstberichten automatisch te ontvangen, ga je naar “Mijn favorieten” en volg je de instructies onder “Mobiele meldingen.” Om tekstberichten te ontvangen, vink je, nadat je je nummer hebt gecontoleerd, “Stuur een SMS wanneer ik online ben” aan voor de performers op je “Mijn favorieten”-pagina, of klik je op “Ontvang een melding wanneer ik Online ben” op de profielpagina van een performer. Deze dienst is gratis, maar het kan zijn dat je mobiele provider er kosten voor in rekening brengt. Controleer de details van je mobiele abonnement voordat je de dienst activeert. Om deze tekstberichten stop te zetten, klik je op “SMS-meldingen stopzetten” naast je telefoonnummer.

Als je een RSS reader gebruikt, maakt MrSkin-Cams het mogelijk je favoriete performer te bekijken wanneer deze een livestream start. Volg de instructies onder “RSS-berichten.” Je feed wordt geactualiseerd als één van je favoriete performers online komt. Alle performers die je vanaf dat moment aan je favorieten toevoegt, komen automatisch in de feed terecht.

Hoe krijg ik mijn wachtwoord toegestuurd?

Als je je wachtwoord vergeet, kunnen we je via een e-mail helpen je wachtwoord opnieuw in te stellen. Klik hier en vul het e-mailadres in dat gekoppeld is aan je account. We genereren dan een link voor je en sturen die direct samen met instructies hoe je je wachtwoord opnieuw kunt instellen naar het bij ons geregistreerde e-mailadres. Houd er rekening mee dat de link maar een uur geldig is, dus check je e-mail direct en wijzig je wachtwoord meteen. Soms komen e-mails onbedoeld in een spamfolder terecht. Voeg @mrskin-cams.com alsjeblieft toe aan veilige afzenders zodat dit soort berichten voortaan in je Inbox terecht komen.

Om je wachtwoord opnieuw in te stellen, kun je ook klikken op de link “Wachtwoord vergeten” onder het Login-vakje rechts bovenaan de pagina.

Hoe werk ik mijn contactinformatie bij?

Voor het bijwerken van je schermnaam, contactinformatie, dagelijkse limiet, persoonlijke profiel, klik hier.

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Om je wachtwoord te wijzigen, dien je eerst in te loggen en vervolgens naar de pagina Wachtwoord wijzigen te gaan. We zullen je vragen om het e-mailadres te verifiëren, zodat we de instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen naar dit e-mailadres kunnen sturen.

Hoe werkt de dagelijkse limiet?

Alle gebruikers starten met een dagelijkse limiet die ze kunnen gebruiken in MrSkin-Cams chatsessies met volledige video. Als je de gekozen limiet voor de dag hebt bereikt, zal de chat waarin je je bevindt, sluiten, en kun je je niet meer inloggen tot de volgende dag. Je kunt deze limiet echter wanneer het je schikt verhogen of verlagen. Alle bedragen zijn in Amerikaanse dollars.

Als je een maximum wilt aan de tijd die je aan de chat besteedt, kunt je je limiet verlagen tot $ 25 per dag. Elk verzoek om je limiet te verlagen geschiedt automatisch.

Als je elke dag meer tijd in de chat wilt besteden, kun je een verhoging van je limiet aanvragen bij de klantenondersteuning. Een verzoek voor het verhogen van je limiet zal per e-mail naar je worden gestuurd. Je dient deze e-mail te beantwoorden om te bevestigen dat je je limiet wilt verhogen. Vervolgens zullen de medewerkers van de klantenservice je aanvraag beoordelen en je een antwoord geven. Als je meer dan $ 300 per dag wilt kunnen uitgeven, neem dan rechtstreeks contact op met supportteam@mrskin-cams.com. In sommige gevallen zal je gevraagd worden om ons een ondertekend formulier via fax of e-mail te sturen waarmee je het door jou gevraagde bedrag bevestigt.

Met wie neem ik contact op als ik hulp nodig heb?

Neem voor alle vragen die hier niet beantwoord zijn contact op met de klantenservice.

Hoe sluit ik mijn account?

De basisdiensten van MrSkin-Camszijn gratis en we rekenen we geen maandelijkse contributie. Als je je account desondanks toch wilt sluiten, kun je naar onze pagina voor het sluiten van een account gaan .

Technische ondersteuning

Heb ik een plugin of speciale software nodig?

Ja, je hebt de laatste plug-in van Adobe Flash Player nodig om te kunnen chatten en video's te kunnen bekijken. Flash werkt in bijna alle versies van alle browsers. Het kan zijn dat Flash al is geïnstalleerd in je browser. Dit kun je controleren door de gastenchat te openen. Als dat werkt, kun je al onze diensten bekijken. Als je Flash nog niet hebt geïnstalleerd, zal de site je vragen de plug-in van deze pagina te downloaden. Klik op Ja en volg de instructies. Je kunt ook de Flash plug-in hier downloaden en op je computer installeren. Om de chat en video's op een smartphone te bekijken, moet Flash op je toestel werken. Als Flash niet werkt of je de chat en/of de video's niet kunt zien, neem dan contact op met de Helpdesk.

We adviseren ook dat je JavaScript in je browser installeert. Een betere gebruikerservaring is daarvan het gevolg. JavaScript is standaard een onderdeel van de meeste browsers. Als je JavaScript hebt uitgeschakeld, kun je het weer activeren in de browserinstellingen.

Om JavaScript in Chrome (versie 47+) te activeren, ga je naar Instellingen in het menu in Chrome (rechts bovenin). Scroll helemaal omlaag en klik op “Geavanceerd.” Onder “Privacy” klik je op “Instellingen voor content.” Onder “JavaScript” selecteer je “Niet toestaan dat sites JavaScripts uitvoeren.” Om JavaScript in IE11 te activeren, ga je naar Extra —> Internetopties. Selecteer het tabblad “Beveiliging” en klik op “Aangepast niveau”. Scroll omlaag naar “Scripts” en activeer “Actieve Scripts.” In Firefox (versie 43+) is JavaScript altijd actief.

In de meeste mobiele browsers is JavaScript standaard actief, maar dit kan worden aangepast in de browserinstellingen. Om JavaScript in Safari op iOS te activeren, ga je naar Instellingen en tik je op “Safari.” Scroll omlaag en tik op “Geavanceerd.” Tik op de knop “JavaScript.” Om JavaScript in Chrome op een Android te activeren, open je Chrome en tik je op de menuknop. Tik op “Instellingen”, scroll omlaag naar “Geavanceerd” en tik op “Instellingen voor content.” Tik op “JavaScript inschakelen” om JavaScript te activeren.

Hoe beëindig ik mijn videochatsessie?

Je kunt de chat beëindigen en de kosten stoppen door het venster van je browser te sluiten of op de toets Verbreken van het chatvenster te klikken.

Wat gebeurt er als tijdens een optreden de verbinding wordt verbroken?

Als de chat sluit, stoppen ook de kosten. Als het om een technisch probleem aan jouw kant ging, zou je je browser weer opnieuw moeten kunnen openen en weer in de chat moeten kunnen inloggen. Je verbinding wordt ook verbroken als de acteur/actrice de chat verlaat. Acteurs/actrices hebben de mogelijkheid om klanten die beledigend zijn van hun chat te blokkeren. Deze blokkering is voor die acteur/actrice permanent.

Vragen over privacy

Zijn mijn gegevens veilig bij jullie?

Ons aanmeldformulier en alle formulieren op onze site waar je creditcardgegevens in moet voeren zijn volkomen veilig en worden verzonden met SSL (Secure Socket Layer), een vorm van veilige versleutelde communicatie tussen jouw computer en het systeem van de bank. Niemand heeft toegang tot jouw gegevens anders dan het getrainde personeel van MrSkin-Cams.

We zullen je gegevens niet verkopen, verhandelen of aan derden geven. Om je privacy beter te beschermen, raden wij je aan geen enkel deel van je e-mailadres als je schermnaam te gebruiken.

MrSkin-Cams personeel zal nooit om je account- of creditcardgegevens vragen in een chatroom . Je dient deze gegevens NOOIT aan acteurs/actrices of andere bezoekers in de chatroom te verstrekken. Acteurs/actrices hebben geen toegang tot de gegevens van je account of factuur. Als er een probleem met je account is, zullen we je altijd persoonlijk contact met ons of ons incassokantoor laten opnemen. De naam van je incassokantoor wordt je gegeven na toegang tot een betaald gedeelte van de site.

Als een acteur/actrice of iemand anders je om gevoelige informatie vraagt via chat of e-mail, neem hierover dan onmiddellijk contact met ons op omdat dit tegen ons beleid ingaat.

Wat doen jullie met mijn contactgegevens?

We hebben je adresgegevens in eerste instantie nodig om de gegevens van je creditcard te kunnen controleren. Wij vragen je deze informatie actueel te houden zodat wij onze dienstverlening aan jou niet hoeven te onderbreken. We geven deze informatie aan niemand en gebruiken deze alleen om in geval van noodsituaties contact met je op te nemen.

Waar hebben jullie mijn e-mailadres voor nodig?

Je e-mailadres wordt gebruikt als je inlognaam op de site. We gebruiken je e-mailadres ook om je accountgegevens naar je toe te sturen, zoals je schermnaam of wachtwoord. Wijzigingen die je aan je account aanbrengt, kunnen naar je geregistreerde e-mailadres worden verstuurd, evenals facturen. We kunnen ook periodiek e-mail gebruiken om nieuwsbrieven of speciale aanbiedingen over de site te sturen.

Je e-mailadres is op onze site niet zichtbaar en onze acteurs/actrices kennen je e-mailadres ook niet. Je e-mailadres zal niet aan derden worden verstrekt of verkocht. We zullen je e-mailadres alleen gebruiken om contact met je op te nemen met betrekking tot je MrSkin-Cams-account. Als je op een gegeven moment geen nieuwsbrieven meer van ons wilt ontvangen, klik je gewoon op de verwijderinglink n de e-mail.

Meer hulp nodig?

Live ondersteuning

Klik hier om te chatten met ons ondersteuningsteam.